fbpx
logo
Välkommen till Sveriges gladaste design- och inredningsbutik. Hos oss hittar produkter från bland andra Pappelina, Gynning Design och Superliving. Vi är också experter på möbeltapetsering och gardinsömnad.
Kontakt     Webbutik
Oktanvägen 2, Falkenberg 0346-130 76

Pappelinamattor

Äkta svenskt hantverk, alla dessa mattor vävs på ett väveri i Leksand. Faktum är att alla mattor är helt svenska.

Vi har varit återförsäljare av dessa underbara plastmattor ifrån Pappelina i över 20 år, och det känns helt fantastiskt att det fortfarande är så populärt med dessa fina och praktiska mattor.


Det finns inga begränsningar för var du kan använda din matta! Den är dekorativ, mjuk att gå på, vändbar, kan användas inomhus och utomhus, ligger stadigt på hårda underlag och funkar utmärkt på golvvärme.Det stora utbudet av färger, mönster och storlekar gör att du inte kommer att ha några svårigheter att hitta en favorit.

Mattorna är hygienisk, binder/absorberar ej vätska samt dammar inte. Idealisk för personer med allergi eller asma samt även i miljöer där renlighet är en viktig faktor.

Här har vi en riktig klassiker som heter Vera, när ni köper en matta ifrån oss kommer den hålla i många år, förutsatt att du följer dom rekommenderade skötselråd.

Mattorna är mycket tåliga mot solljus och UV-strålar. Så dom passar perfekt att ha på balkongen eller uteplatsen.

Tänk så mycket man står och går på sin matta, då är det skönt att dom är lätta att rengöra. Handtvätt eller maskintvätt 30 grader. Dom är lätta att dammsuga och vårtorna med golvmopp. Vid rengöring av större mattor kan du använda högtryckstvätt.

Välkommen in till oss så hjälper vi dig att hitta rätt matta,

 

Inga kommentarer ännu
Lämna en kommentar