fbpx
logo
Välkommen till Sveriges gladaste design- och inredningsbutik. Hos oss hittar produkter från bland andra Pappelina, Gynning Design och Superliving. Vi är också experter på möbeltapetsering och gardinsömnad.
banner
Kontakt     Webbutik
Oktanvägen 2, Falkenberg 0346-130 76

Här kommer lite bilder på möbler vi har klätt om

Vi Möbler - Designinredning, möbeltapetsering, gardinateljé  Vi Möbler   Här kommer lite bilder på möbler vi har klätt om

Här kommer lite bilder på möbler vi har klätt om

Med tyg kan man förändra mycket

Kolla in detta fina tryckta sammetstyg ifrån Tricia Guild. I år firar hon 50 år med sitt företag Designers Guild, som under alla sina år levererat så vackra tyger. Sedan första gången vi upptäckte hennes tyger så finns dom alltid i vårar hem, tur är väl att vi tycker om dom lika mycket.

 


Här är en fin stol omklädd med ett vackert kretongtyg, en riktig klassiker.

Här har vi en Emmasoffa omklädd i ett otroligt vackert tyg ifrån Chivasso. Detta tyg är verkligen som ett konstverk.
Om man vill gå in i en fängslande värld av tyger, så måste ni kolla in Chivasso.

Här har vi två härliga fåtöljer i en fin stilrand ifrån den otroligt duktiga designern Christian Lacroix. Hans tyger är helt underbara.

Här har vi en riktig stor fåtölj, som heter loveseat passande namn. Här omklädd i det läckra zebratyget ifrån Ralph Lauren. Man behöver inte säga så mycket mera än att det är väldigt snyggt och alltid en klassiker.

Här har vi två förtjusande Emmastolar omklädda med ett underbart Chivassotyg. Vi är så glada att vi har dessa tygerna och presentera för er.

Djurmönster är aldrig fel, dessa fina elefanter kommer ifrån underbara Linwood.

Randigt = klassisk. Detta tyg är också ifrån fantastiska Chivasso, det är ett tyg som tål uv- strålning. Det kan vi behöva när vi idag bygger hus och lägenheter med stora fönster.

Tveka inte att kontakta oss om det är något ni undrar över om tyger.

Inga kommentarer ännu
Lämna en kommentar