fbpx
logo
Välkommen till Sveriges gladaste design- och inredningsbutik. Hos oss hittar produkter från bland andra Pappelina, Gynning Design och Superliving. Vi är också experter på möbeltapetsering och gardinsömnad.
Kontakt     Webbutik
Oktanvägen 2, Falkenberg 0346-130 76

Tyg Exotic

Kolla in detta läckra tyg för utomhusbruk. Det är verkligen jätteläckert.

 


Dessa läckra tyger går bra att ha utomhus då dom tål uv-strålning, och ett lättare regnstänk. Här har ni Limefärgad botten. Man kan naturligtvis klä om soffor och stolar inomhus med. Kan vara bra om man har mycket ljusinsläpp, för att slippa att tyget bleks.

Det finns i tre färger, här är det med blå botten. Vi har sytt upp kuddfodral i dessa och dom är så läckra, alla blir olika för det finns många fina djur i tyget. Jag tycker att tyget har en sådan fin harmoni med dessa fin djur, man upptäcker nya saker varje gång man tittar på tyget.

Här har vi det på vit botten, alla tre färgerna är helt underbart fina. Jag har väldigt svårt att välja min favoritfärg, tror nog att det får bli någon detalj i varje färg i våran trädgård i sommar. Jag funderar lite på att sy dörrstoppar av det med, och jag sydde faktiskt en necessär förra veckan, den blev jättefin.

Här är en hel soffgrupp klädd i det blå tyget, så läckert. Jag tänker att en kudde eller två faktiskt kan pigga upp en möbel hur bra som helst.
Det finns kuddfodral som vi har sytt upp i vår ateljé att köpa i butiken, klicka för ett besök i butiken  här
Inga kommentarer ännu
Lämna en kommentar