fbpx
logo
Välkommen till Sveriges gladaste design- och inredningsbutik. Hos oss hittar produkter från bland andra Pappelina, Gynning Design och Superliving. Vi är också experter på möbeltapetsering och gardinsömnad.
Kontakt     Webbutik
Oktanvägen 2, Falkenberg 0346-130 76

Uteliv

Kolla in vårt fina sortiment av kylväskor ifrån Orrefors Hunting

 


Bästa kylväskorna  ifrån Orrefors Hunting, som är både snygg och bra. Finns som ryggsäck och som vanlig väska.Vem vill inte ha en sådan snygg, perfekta presenten till någon som gillar att vara ute på  äventyr

Ny färg för detta året är denna fina blå, så nu finns dom i tre färger grön,grå och blå

Här har vi kylbagen i grov canvas med justerbar axelrem och ordentliga handtag. Med rejäl isolering håller den matsäcken kall under hela utflykten.


Termosar som håller värme är ett välkänt fenomen. Här har vi en flaska med omvänd funktion, den håller din dryck kall. Flaskan har en avskruvbar botten så du kan fylla den med is för optimal kyla i många timmar framöver. Eller fyll den med frukter som ger din favoritsmak. Flaskan är gjord i stål som håller i många år framöver, och den klarar en och annan stöt utan problem.

Allt detta och mycket mer som kan vara bra att ha till utelivet har vi i vår butik så kika gärna in i våran webbshop  klicka här

Inga kommentarer ännu
Lämna en kommentar